Dance2Express

Dance2Express is een Dansschool gelegen aan Zenithlaan 29 in Hoogeveen.

Meer informatie over Dance2Express in Hoogeveen

Dance2Express is een Dansschool gelegen in Hoogeveen op Zenithlaan 29.

Kom erachter wat Dance2Express voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance2Express om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij Dance2Express op de juiste plek. Bij Dance2Express kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance2Express in Hoogeveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zenithlaan 29 in Hoogeveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogeveen of niet, iedereen is welkom bij Dance2Express. Je kan Dance2Express telefonisch bereiken op: 31 6 29392827 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance2Express en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance2Express? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance2Express het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance2Express

Bezoekers bekeken ook