Suzanne de Jong

Suzanne de Jong is een Balletschool gelegen aan Veersesingel 212 in Middelburg.

Meer informatie over Suzanne de Jong in Middelburg

Suzanne de Jong is een Balletschool gelegen in Middelburg op Veersesingel 212.

Kom erachter wat Suzanne de Jong voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Suzanne de Jong om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij Suzanne de Jong op de juiste plek. Bij Suzanne de Jong kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Suzanne de Jong in Middelburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Veersesingel 212 in Middelburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelburg of niet, iedereen is welkom bij Suzanne de Jong. Je kan Suzanne de Jong telefonisch bereiken op: 31 118 641 034 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletsuzannedejong.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Suzanne de Jong en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Suzanne de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Suzanne de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Suzanne de Jong

Bezoekers bekeken ook