ME Dance Studio

ME Dance Studio is een Dansschool gelegen aan Buikslotermeerplein 188 in Amsterdam.

Meer informatie over ME Dance Studio in Amsterdam

ME Dance Studio is een Dansschool gelegen in Amsterdam op Buikslotermeerplein 188.

Kom erachter wat ME Dance Studio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek ME Dance Studio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij ME Dance Studio op de juiste plek. Bij ME Dance Studio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

ME Dance Studio in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Buikslotermeerplein 188 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij ME Dance Studio. Je kan ME Dance Studio telefonisch bereiken op: 31 85 060 1077 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.medance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar ME Dance Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij ME Dance Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ME Dance Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. ME Dance Studio

Bezoekers bekeken ook