Dansschool

Dansschool is een Dansschool gelegen aan Stadsweg 27 in t Harde.

Meer informatie over Dansschool in t Harde

Dansschool is een Dansschool gelegen in t Harde op Stadsweg 27.

Kom erachter wat Dansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van t Harde? Dan ben je bij Dansschool op de juiste plek. Bij Dansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool in t Harde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stadsweg 27 in t Harde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in t Harde of niet, iedereen is welkom bij Dansschool. Je kan Dansschool telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool

Bezoekers bekeken ook