Janvier DanceMasters

Janvier DanceMasters is een Dansschool gelegen aan Jacob Valckeplein 4 in Goes.

Meer informatie over Janvier DanceMasters in Goes

Janvier DanceMasters is een Dansschool gelegen in Goes op Jacob Valckeplein 4.

Kom erachter wat Janvier DanceMasters voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Janvier DanceMasters om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Goes? Dan ben je bij Janvier DanceMasters op de juiste plek. Bij Janvier DanceMasters kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Janvier DanceMasters in Goes is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jacob Valckeplein 4 in Goes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goes of niet, iedereen is welkom bij Janvier DanceMasters. Je kan Janvier DanceMasters telefonisch bereiken op: 31 113 220 176 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.janvierdancemasters.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Janvier DanceMasters en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Janvier DanceMasters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janvier DanceMasters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Janvier DanceMasters

Bezoekers bekeken ook