Danla Danssport

Danla Danssport is een Dansschool gelegen aan Purmersteenweg 17-19 in Purmerend.

Meer informatie over Danla Danssport in Purmerend

Danla Danssport is een Dansschool gelegen in Purmerend op Purmersteenweg 17-19.

Kom erachter wat Danla Danssport voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danla Danssport om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Purmerend? Dan ben je bij Danla Danssport op de juiste plek. Bij Danla Danssport kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danla Danssport in Purmerend is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Purmersteenweg 17-19 in Purmerend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Purmerend of niet, iedereen is welkom bij Danla Danssport. Je kan Danla Danssport telefonisch bereiken op: 31 6 43444139 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://danssport.danla.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danla Danssport en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danla Danssport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danla Danssport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danla Danssport

Bezoekers bekeken ook