Dans en Energie

Dans en Energie is een Dansschool gelegen aan Dieversluis 2a in Dwingeloo.

Meer informatie over Dans en Energie in Dwingeloo

Dans en Energie is een Dansschool gelegen in Dwingeloo op Dieversluis 2a.

Kom erachter wat Dans en Energie voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans en Energie om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dwingeloo? Dan ben je bij Dans en Energie op de juiste plek. Bij Dans en Energie kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans en Energie in Dwingeloo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dieversluis 2a in Dwingeloo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dwingeloo of niet, iedereen is welkom bij Dans en Energie. Je kan Dans en Energie telefonisch bereiken op: 31 6 48615101 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansenenergie.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans en Energie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans en Energie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans en Energie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans en Energie

Bezoekers bekeken ook