Danscentrum Salséros

Danscentrum Salséros is een Dansschool gelegen aan Soestdijksekade 345 in Den Haag.

Meer informatie over Danscentrum Salséros in Den Haag

Danscentrum Salséros is een Dansschool gelegen in Den Haag op Soestdijksekade 345.

Kom erachter wat Danscentrum Salséros voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Salséros om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Danscentrum Salséros op de juiste plek. Bij Danscentrum Salséros kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Salséros in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Soestdijksekade 345 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Salséros. Je kan Danscentrum Salséros telefonisch bereiken op: 31 6 27281687 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.salseros.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Salséros en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Salséros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Salséros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Salséros

Bezoekers bekeken ook