Danschool De Rijk (Regio Utrecht)

Danschool De Rijk (Regio Utrecht) is een Dansschool gelegen aan locatie 't Veerhuis, Nijemonde 4 in Nieuwegein.

Meer informatie over Danschool De Rijk (Regio Utrecht) in Nieuwegein

Danschool De Rijk (Regio Utrecht) is een Dansschool gelegen in Nieuwegein op locatie 't Veerhuis, Nijemonde 4.

Kom erachter wat Danschool De Rijk (Regio Utrecht) voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danschool De Rijk (Regio Utrecht) om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nieuwegein? Dan ben je bij Danschool De Rijk (Regio Utrecht) op de juiste plek. Bij Danschool De Rijk (Regio Utrecht) kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danschool De Rijk (Regio Utrecht) in Nieuwegein is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan locatie 't Veerhuis, Nijemonde 4 in Nieuwegein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuwegein of niet, iedereen is welkom bij Danschool De Rijk (Regio Utrecht). Je kan Danschool De Rijk (Regio Utrecht) telefonisch bereiken op: 31 30 603 4044 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansschoolderijk.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danschool De Rijk (Regio Utrecht) en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danschool De Rijk (Regio Utrecht)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danschool De Rijk (Regio Utrecht) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danschool De Rijk (Regio Utrecht)

Bezoekers bekeken ook