Dansschool Danszz!

Dansschool Danszz! is een Dansschool gelegen aan Vendelierhof 1a in Goirle.

Meer informatie over Dansschool Danszz! in Goirle

Dansschool Danszz! is een Dansschool gelegen in Goirle op Vendelierhof 1a.

Kom erachter wat Dansschool Danszz! voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Danszz! om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Goirle? Dan ben je bij Dansschool Danszz! op de juiste plek. Bij Dansschool Danszz! kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Danszz! in Goirle is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Vendelierhof 1a in Goirle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goirle of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Danszz!. Je kan Dansschool Danszz! telefonisch bereiken op: 31 6 52428447 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://danszz.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Danszz! en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Danszz!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Danszz! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Danszz!

Bezoekers bekeken ook