Dansschool Hellendoorn

Dansschool Hellendoorn is een Dansschool gelegen aan Boerenkamplaan 43 in Someren.

Meer informatie over Dansschool Hellendoorn in Someren

Dansschool Hellendoorn is een Dansschool gelegen in Someren op Boerenkamplaan 43.

Kom erachter wat Dansschool Hellendoorn voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Hellendoorn om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Someren? Dan ben je bij Dansschool Hellendoorn op de juiste plek. Bij Dansschool Hellendoorn kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Hellendoorn in Someren is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Boerenkamplaan 43 in Someren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Someren of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Hellendoorn. Je kan Dansschool Hellendoorn telefonisch bereiken op: 31 6 55140501 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolhellendoorn.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Hellendoorn en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Hellendoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Hellendoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Hellendoorn

Bezoekers bekeken ook