Dansstudio Joy

Dansstudio Joy is een Dansschool gelegen aan Echtenstraat 57 in Assen.

Meer informatie over Dansstudio Joy in Assen

Dansstudio Joy is een Dansschool gelegen in Assen op Echtenstraat 57.

Kom erachter wat Dansstudio Joy voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Joy om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Assen? Dan ben je bij Dansstudio Joy op de juiste plek. Bij Dansstudio Joy kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Joy in Assen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Echtenstraat 57 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Joy. Je kan Dansstudio Joy telefonisch bereiken op: 31 592 866 516 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Joy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Joy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Joy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Joy

Bezoekers bekeken ook