Dansstudio Linde

Dansstudio Linde is een Dansschool gelegen aan Pallas Atheneplein 2 in Arnhem.

Meer informatie over Dansstudio Linde in Arnhem

Dansstudio Linde is een Dansschool gelegen in Arnhem op Pallas Atheneplein 2.

Kom erachter wat Dansstudio Linde voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Linde om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Dansstudio Linde op de juiste plek. Bij Dansstudio Linde kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Linde in Arnhem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Pallas Atheneplein 2 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Linde. Je kan Dansstudio Linde telefonisch bereiken op: 31 6 12920118 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansstudiolinde.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Linde en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Linde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Linde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Linde

Bezoekers bekeken ook