Gossen dans- en partycentrum

Gossen dans- en partycentrum is een Dansschool gelegen aan Hoofdstraat 118 in Stadskanaal.

Meer informatie over Gossen dans- en partycentrum in Stadskanaal

Gossen dans- en partycentrum is een Dansschool gelegen in Stadskanaal op Hoofdstraat 118.

Kom erachter wat Gossen dans- en partycentrum voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Gossen dans- en partycentrum om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Stadskanaal? Dan ben je bij Gossen dans- en partycentrum op de juiste plek. Bij Gossen dans- en partycentrum kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Gossen dans- en partycentrum in Stadskanaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoofdstraat 118 in Stadskanaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stadskanaal of niet, iedereen is welkom bij Gossen dans- en partycentrum. Je kan Gossen dans- en partycentrum telefonisch bereiken op: 31 599 613 313 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Gossen dans- en partycentrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gossen dans- en partycentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gossen dans- en partycentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Gossen dans- en partycentrum

Bezoekers bekeken ook