QoqoDans

QoqoDans is een Balletschool gelegen aan Bovendonk 111 in Roosendaal.

Meer informatie over QoqoDans in Roosendaal

QoqoDans is een Balletschool gelegen in Roosendaal op Bovendonk 111.

Kom erachter wat QoqoDans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek QoqoDans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij QoqoDans op de juiste plek. Bij QoqoDans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

QoqoDans in Roosendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Bovendonk 111 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij QoqoDans. Je kan QoqoDans telefonisch bereiken op: 31 6 38031520 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://qoqodans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar QoqoDans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij QoqoDans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je QoqoDans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. QoqoDans

Bezoekers bekeken ook