Sessadance

Sessadance is een Dansschool gelegen aan Gildeweg 25, unit 01 in Vlissingen.

Meer informatie over Sessadance in Vlissingen

Sessadance is een Dansschool gelegen in Vlissingen op Gildeweg 25, unit 01.

Kom erachter wat Sessadance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Sessadance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Vlissingen? Dan ben je bij Sessadance op de juiste plek. Bij Sessadance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sessadance in Vlissingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gildeweg 25, unit 01 in Vlissingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlissingen of niet, iedereen is welkom bij Sessadance. Je kan Sessadance telefonisch bereiken op: 31 6 48317532 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sessadance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Sessadance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sessadance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sessadance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Sessadance

Bezoekers bekeken ook