The Dancehouse

The Dancehouse is een Dansschool gelegen aan Nieuwegracht 10-4 in Soest.

Meer informatie over The Dancehouse in Soest

The Dancehouse is een Dansschool gelegen in Soest op Nieuwegracht 10-4.

Kom erachter wat The Dancehouse voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek The Dancehouse om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Soest? Dan ben je bij The Dancehouse op de juiste plek. Bij The Dancehouse kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

The Dancehouse in Soest is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nieuwegracht 10-4 in Soest. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Soest of niet, iedereen is welkom bij The Dancehouse. Je kan The Dancehouse telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.thedancehouse.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar The Dancehouse en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Dancehouse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Dancehouse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. The Dancehouse

Bezoekers bekeken ook