TikTokNL

TikTokNL is een Dansschool gelegen aan Jonkvrouw in Sneek.

Meer informatie over TikTokNL in Sneek

TikTokNL is een Dansschool gelegen in Sneek op Jonkvrouw.

Kom erachter wat TikTokNL voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek TikTokNL om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sneek? Dan ben je bij TikTokNL op de juiste plek. Bij TikTokNL kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

TikTokNL in Sneek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jonkvrouw in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen is welkom bij TikTokNL. Je kan TikTokNL telefonisch bereiken op: 31 6 38351352 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar TikTokNL en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij TikTokNL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TikTokNL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. TikTokNL

Bezoekers bekeken ook