United In Dance

United In Dance is een Dansschool gelegen aan Trompmoledyk 1 in IJlst.

Meer informatie over United In Dance in IJlst

United In Dance is een Dansschool gelegen in IJlst op Trompmoledyk 1.

Kom erachter wat United In Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek United In Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van IJlst? Dan ben je bij United In Dance op de juiste plek. Bij United In Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

United In Dance in IJlst is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Trompmoledyk 1 in IJlst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJlst of niet, iedereen is welkom bij United In Dance. Je kan United In Dance telefonisch bereiken op: 31 6 44238694 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://unitedindance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar United In Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij United In Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je United In Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. United In Dance

Bezoekers bekeken ook