Het vermogen van Famke Louise zal beslist niet meevallen. Famke Louise is een naam die de meeste mensen wel herkennen. Ze is een spraakmakende rapper/zangeres, maar wat is nu het vermogen van Famke Louise?

Famke Louise

Wie is Famke Louise?

Famke Louise is een rapper/zangeres en influencer. Ze is in het verleden bekend geworden door haar relatie met Snapking, die nu DieTim genoemd wil worden. Met hem maakte ze spraakmakende ‘prankvideo’s’. Deze video’s werden niet altijd goed opgepakt door hun publiek. Uiteindelijk heeft ze veel haat gekregen. 

Na het stoppen met deze video’s, heeft Famke Louise besloten om een rapper/zangeres te worden. Dit werd in het begon ook niet goed ontvangen door het publiek. Famke heeft doorgezet en uiteindelijk is de haat verminderd tot op het punt van nu. Inmiddels is Famke Louise gelukkig met haar vriend. 

Een tijdje geleden is er een rechtszaak tussen Roddelpraat en Famke Louise geweest. Famke Louise zegt dat dit haar zwangerschap heeft verziekt. Inmiddels is het kind van Famke Louise geboren en heeft ze dit achter zich gelaten. De leeftijd van Famke Louise is 24. Sinds haar zwangerschap is Famke Louise vooral met Instagram bezig en maakt ze af en toe nieuwe muziek. 

In 2016 is de vader van Famke Louise overleden na uit een raam gevallen te zijn in Amsterdam. De zangeres heeft hier ook veel nare reacties over gehad, maar inmiddels zegt ze dat hij als een engeltje op haar schouder voelt. Waar woont Famke Louise? Het is niet precies duidelijk waar Famke Louise woont, maar het lijkt erop dat ze woont in Almere of Amsterdam.

View this post on Instagram

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Hoeveel verdient Famke Louise?

Op basis van een schatting is te bepalen wat Famke Louise per maand verdient. Het is in ieder geval niet niks. Met haar zangkunsten weet ze €10.000,- per maand binnen te halen. Dit betekent dat ook het vermogen van Famke Louise flink hoog zal zijn. Ik kan je alvast verklappen; dat is het ook!

Wat is het salaris en vermogen van de rapster Famke Louise?

Het salaris en vermogen van de rapster Famke Louise is niet niks. Jaarlijks weet ze het voor elkaar te krijgen om €120.000,- euro te verdienen. Hiermee heeft ze al een flink vermogen op weten te bouwen. Na een schatting schijnt ze €800.000,- euro op haar bankrekening te hebben. Het klinkt misschien als niet zoveel, maar als je nagaat dat ze nog maar 24 is, is het een flink bedrag. 

Interessante weetjes over Famke Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *