Aerial Angels

Aerial Angels is een Dansschool gelegen aan Industrieweg 3L in Kampen.

Meer informatie over Aerial Angels in Kampen

Aerial Angels is een Dansschool gelegen in Kampen op Industrieweg 3L.

Kom erachter wat Aerial Angels voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Aerial Angels om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Kampen? Dan ben je bij Aerial Angels op de juiste plek. Bij Aerial Angels kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Aerial Angels in Kampen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Industrieweg 3L in Kampen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kampen of niet, iedereen is welkom bij Aerial Angels. Je kan Aerial Angels telefonisch bereiken op: 31 6 83106206 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.aerialangels.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Aerial Angels en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Aerial Angels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aerial Angels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Aerial Angels

Bezoekers bekeken ook