Kayra's Movents

Kayra's Movents is een Dansschool gelegen aan Nassaulaan 62 in Rijen.

Meer informatie over Kayra's Movents in Rijen

Kayra's Movents is een Dansschool gelegen in Rijen op Nassaulaan 62.

Kom erachter wat Kayra's Movents voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kayra's Movents om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rijen? Dan ben je bij Kayra's Movents op de juiste plek. Bij Kayra's Movents kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kayra's Movents in Rijen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nassaulaan 62 in Rijen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijen of niet, iedereen is welkom bij Kayra's Movents. Je kan Kayra's Movents telefonisch bereiken op: 31 6 52028456 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://kayrasmovents.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kayra's Movents en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kayra's Movents? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kayra's Movents het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kayra’s Movents

Bezoekers bekeken ook