balletschool BattU

balletschool BattU is een Balletschool gelegen aan Valreep 66 in Groningen.

Meer informatie over balletschool BattU in Groningen

balletschool BattU is een Balletschool gelegen in Groningen op Valreep 66.

Kom erachter wat balletschool BattU voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek balletschool BattU om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij balletschool BattU op de juiste plek. Bij balletschool BattU kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

balletschool BattU in Groningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Valreep 66 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij balletschool BattU. Je kan balletschool BattU telefonisch bereiken op: 31 50 549 2919 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.battu.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar balletschool BattU en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij balletschool BattU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je balletschool BattU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. balletschool BattU

Bezoekers bekeken ook