Danshuis Haarlem

Danshuis Haarlem is een Balletschool gelegen aan Klein Heiligland 84 in Haarlem.

Meer informatie over Danshuis Haarlem in Haarlem

Danshuis Haarlem is een Balletschool gelegen in Haarlem op Klein Heiligland 84.

Kom erachter wat Danshuis Haarlem voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danshuis Haarlem om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Danshuis Haarlem op de juiste plek. Bij Danshuis Haarlem kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danshuis Haarlem in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Klein Heiligland 84 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij Danshuis Haarlem. Je kan Danshuis Haarlem telefonisch bereiken op: 31 23 844 5375 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danshuishaarlem.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danshuis Haarlem en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danshuis Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danshuis Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danshuis Haarlem

Bezoekers bekeken ook