Balletschool Petra

Balletschool Petra is een Balletschool gelegen aan Swalmerstraat 67-69 in Roermond.

Meer informatie over Balletschool Petra in Roermond

Balletschool Petra is een Balletschool gelegen in Roermond op Swalmerstraat 67-69.

Kom erachter wat Balletschool Petra voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Petra om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Roermond? Dan ben je bij Balletschool Petra op de juiste plek. Bij Balletschool Petra kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Petra in Roermond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Swalmerstraat 67-69 in Roermond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roermond of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Petra. Je kan Balletschool Petra telefonisch bereiken op: 31 475 315 106 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Petra en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Petra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Petra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Petra

Bezoekers bekeken ook