Dansschool Maick van Leeuwen

Dansschool Maick van Leeuwen is een Dansschool gelegen aan Havenstraat 32 in Naaldwijk.

Meer informatie over Dansschool Maick van Leeuwen in Naaldwijk

Dansschool Maick van Leeuwen is een Dansschool gelegen in Naaldwijk op Havenstraat 32.

Kom erachter wat Dansschool Maick van Leeuwen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Maick van Leeuwen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Naaldwijk? Dan ben je bij Dansschool Maick van Leeuwen op de juiste plek. Bij Dansschool Maick van Leeuwen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Maick van Leeuwen in Naaldwijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Havenstraat 32 in Naaldwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Naaldwijk of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Maick van Leeuwen. Je kan Dansschool Maick van Leeuwen telefonisch bereiken op: 31 6 82006580 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansschoolmaickvanleeuwen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Maick van Leeuwen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Maick van Leeuwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Maick van Leeuwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Maick van Leeuwen

Bezoekers bekeken ook