Balletstudio Sylvia

Balletstudio Sylvia is een Dansschool gelegen aan Koningsweg 2-16 in Soest.

Meer informatie over Balletstudio Sylvia in Soest

Balletstudio Sylvia is een Dansschool gelegen in Soest op Koningsweg 2-16.

Kom erachter wat Balletstudio Sylvia voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Sylvia om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Soest? Dan ben je bij Balletstudio Sylvia op de juiste plek. Bij Balletstudio Sylvia kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Sylvia in Soest is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Koningsweg 2-16 in Soest. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Soest of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Sylvia. Je kan Balletstudio Sylvia telefonisch bereiken op: 31 6 55924499 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.balletstudiosylvia.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Sylvia en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Sylvia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Sylvia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Sylvia

Bezoekers bekeken ook