Rianne Wiersma

Rianne Wiersma is een Balletschool gelegen aan Singel 50 in Delfzijl.

Meer informatie over Rianne Wiersma in Delfzijl

Rianne Wiersma is een Balletschool gelegen in Delfzijl op Singel 50.

Kom erachter wat Rianne Wiersma voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Rianne Wiersma om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Delfzijl? Dan ben je bij Rianne Wiersma op de juiste plek. Bij Rianne Wiersma kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Rianne Wiersma in Delfzijl is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Singel 50 in Delfzijl. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Delfzijl of niet, iedereen is welkom bij Rianne Wiersma. Je kan Rianne Wiersma telefonisch bereiken op: 31 45 066 6263 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.riannewiersma.nl/contact

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Rianne Wiersma en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Rianne Wiersma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rianne Wiersma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Rianne Wiersma

Bezoekers bekeken ook