BdanceM

BdanceM is een Dansschool gelegen aan Grasklokje 73 in Dalfsen.

Meer informatie over BdanceM in Dalfsen

BdanceM is een Dansschool gelegen in Dalfsen op Grasklokje 73.

Kom erachter wat BdanceM voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek BdanceM om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Dalfsen? Dan ben je bij BdanceM op de juiste plek. Bij BdanceM kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

BdanceM in Dalfsen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Grasklokje 73 in Dalfsen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dalfsen of niet, iedereen is welkom bij BdanceM. Je kan BdanceM telefonisch bereiken op: 31 6 84020063 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar BdanceM en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij BdanceM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BdanceM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. BdanceM

Bezoekers bekeken ook