Dansschool Norbert Van Wijk

Dansschool Norbert Van Wijk is een Dansschool gelegen aan Randweg 5 in Spijkenisse.

Meer informatie over Dansschool Norbert Van Wijk in Spijkenisse

Dansschool Norbert Van Wijk is een Dansschool gelegen in Spijkenisse op Randweg 5.

Kom erachter wat Dansschool Norbert Van Wijk voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Norbert Van Wijk om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij Dansschool Norbert Van Wijk op de juiste plek. Bij Dansschool Norbert Van Wijk kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Norbert Van Wijk in Spijkenisse is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Randweg 5 in Spijkenisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Spijkenisse of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Norbert Van Wijk. Je kan Dansschool Norbert Van Wijk telefonisch bereiken op: 31 181 657 100 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansschoolvanwijk.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Norbert Van Wijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Norbert Van Wijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Norbert Van Wijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Norbert Van Wijk

Bezoekers bekeken ook