Ben Vieberink

Ben Vieberink is een Dansschool gelegen aan Het Blauwgras 11a in Drachten.

Meer informatie over Ben Vieberink in Drachten

Ben Vieberink is een Dansschool gelegen in Drachten op Het Blauwgras 11a.

Kom erachter wat Ben Vieberink voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ben Vieberink om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Drachten? Dan ben je bij Ben Vieberink op de juiste plek. Bij Ben Vieberink kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ben Vieberink in Drachten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Het Blauwgras 11a in Drachten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Drachten of niet, iedereen is welkom bij Ben Vieberink. Je kan Ben Vieberink telefonisch bereiken op: 31 512 514 787 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ben Vieberink en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ben Vieberink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ben Vieberink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ben Vieberink

Bezoekers bekeken ook