Den Burg

Den Burg is een Dansschool gelegen aan Emmalaan 55 in Den Burg.

Meer informatie over Den Burg in Den Burg

Den Burg is een Dansschool gelegen in Den Burg op Emmalaan 55.

Kom erachter wat Den Burg voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Den Burg om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Burg? Dan ben je bij Den Burg op de juiste plek. Bij Den Burg kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Den Burg in Den Burg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Emmalaan 55 in Den Burg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Burg of niet, iedereen is welkom bij Den Burg. Je kan Den Burg telefonisch bereiken op: 31 6 10833006 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansenbijjansen.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Den Burg en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Den Burg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Den Burg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Den Burg

Bezoekers bekeken ook