Biodanza met Angela

Biodanza met Angela is een Dansschool gelegen aan 1e Woudstraat 57 in Sneek.

Meer informatie over Biodanza met Angela in Sneek

Biodanza met Angela is een Dansschool gelegen in Sneek op 1e Woudstraat 57.

Kom erachter wat Biodanza met Angela voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza met Angela om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sneek? Dan ben je bij Biodanza met Angela op de juiste plek. Bij Biodanza met Angela kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza met Angela in Sneek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan 1e Woudstraat 57 in Sneek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sneek of niet, iedereen is welkom bij Biodanza met Angela. Je kan Biodanza met Angela telefonisch bereiken op: 31 6 36181145 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza met Angela en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza met Angela? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza met Angela het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza met Angela

Bezoekers bekeken ook