Scala Centrum voor de Kunsten

Scala Centrum voor de Kunsten is een Theater gelegen aan Vledderstraat 3c in Meppel.

Meer informatie over Scala Centrum voor de Kunsten in Meppel

Scala Centrum voor de Kunsten is een Theater gelegen in Meppel op Vledderstraat 3c.

Kom erachter wat Scala Centrum voor de Kunsten voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Scala Centrum voor de Kunsten om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Theater in de buurt van Meppel? Dan ben je bij Scala Centrum voor de Kunsten op de juiste plek. Bij Scala Centrum voor de Kunsten kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Scala Centrum voor de Kunsten in Meppel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Theater is gelegen aan Vledderstraat 3c in Meppel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meppel of niet, iedereen is welkom bij Scala Centrum voor de Kunsten. Je kan Scala Centrum voor de Kunsten telefonisch bereiken op: 31 522 258 855 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.scalacentrumvoordekunsten.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Scala Centrum voor de Kunsten en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Scala Centrum voor de Kunsten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scala Centrum voor de Kunsten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Scala Centrum voor de Kunsten

Bezoekers bekeken ook