Blomfish

Blomfish is een Dansschool gelegen aan Pastorijfinne 17 in Jorwert.

Meer informatie over Blomfish in Jorwert

Blomfish is een Dansschool gelegen in Jorwert op Pastorijfinne 17.

Kom erachter wat Blomfish voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Blomfish om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Jorwert? Dan ben je bij Blomfish op de juiste plek. Bij Blomfish kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Blomfish in Jorwert is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Pastorijfinne 17 in Jorwert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Jorwert of niet, iedereen is welkom bij Blomfish. Je kan Blomfish telefonisch bereiken op: 31 6 21855956 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.blomfish.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Blomfish en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Blomfish? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blomfish het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Blomfish

Bezoekers bekeken ook