LJ dance

LJ dance is een Dansschool gelegen aan Kanhoeve 54 in Sterksel.

Meer informatie over LJ dance in Sterksel

LJ dance is een Dansschool gelegen in Sterksel op Kanhoeve 54.

Kom erachter wat LJ dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek LJ dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sterksel? Dan ben je bij LJ dance op de juiste plek. Bij LJ dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

LJ dance in Sterksel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kanhoeve 54 in Sterksel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sterksel of niet, iedereen is welkom bij LJ dance. Je kan LJ dance telefonisch bereiken op: 31 40 226 1294 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ljdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar LJ dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij LJ dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LJ dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. LJ dance

Bezoekers bekeken ook