Body Language

Body Language is een Dansschool gelegen aan Oud-Loosdrechtsedijk 224-H in Loosdrecht.

Meer informatie over Body Language in Loosdrecht

Body Language is een Dansschool gelegen in Loosdrecht op Oud-Loosdrechtsedijk 224-H.

Kom erachter wat Body Language voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Body Language om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Loosdrecht? Dan ben je bij Body Language op de juiste plek. Bij Body Language kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Body Language in Loosdrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oud-Loosdrechtsedijk 224-H in Loosdrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Loosdrecht of niet, iedereen is welkom bij Body Language. Je kan Body Language telefonisch bereiken op: 31 35 582 1720 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Body Language en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Body Language? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Language het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Body Language

Bezoekers bekeken ook