Dansschool Marga

Dansschool Marga is een Dansschool gelegen aan Meester Daarnhouwerstraat 8 in Julianadorp.

Meer informatie over Dansschool Marga in Julianadorp

Dansschool Marga is een Dansschool gelegen in Julianadorp op Meester Daarnhouwerstraat 8.

Kom erachter wat Dansschool Marga voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Marga om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Julianadorp? Dan ben je bij Dansschool Marga op de juiste plek. Bij Dansschool Marga kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Marga in Julianadorp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Meester Daarnhouwerstraat 8 in Julianadorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Julianadorp of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Marga. Je kan Dansschool Marga telefonisch bereiken op: 31 6 22102804 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschool-marga.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Marga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Marga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Marga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Marga

Bezoekers bekeken ook