BRANSZ

BRANSZ is een Dansschool gelegen aan Nude 38 in Wageningen.

Meer informatie over BRANSZ in Wageningen

BRANSZ is een Dansschool gelegen in Wageningen op Nude 38.

Kom erachter wat BRANSZ voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek BRANSZ om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij BRANSZ op de juiste plek. Bij BRANSZ kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

BRANSZ in Wageningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nude 38 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij BRANSZ. Je kan BRANSZ telefonisch bereiken op: 31 6 23992727 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://bransz.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar BRANSZ en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij BRANSZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BRANSZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. BRANSZ

Bezoekers bekeken ook