Monique's aqua en dance fitness

Monique's aqua en dance fitness is een Dansschool gelegen aan Doorzwin 2202 in Julianadorp.

Meer informatie over Monique's aqua en dance fitness in Julianadorp

Monique's aqua en dance fitness is een Dansschool gelegen in Julianadorp op Doorzwin 2202.

Kom erachter wat Monique's aqua en dance fitness voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Monique's aqua en dance fitness om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Julianadorp? Dan ben je bij Monique's aqua en dance fitness op de juiste plek. Bij Monique's aqua en dance fitness kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Monique's aqua en dance fitness in Julianadorp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Doorzwin 2202 in Julianadorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Julianadorp of niet, iedereen is welkom bij Monique's aqua en dance fitness. Je kan Monique's aqua en dance fitness telefonisch bereiken op: 31 223 694 580 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Monique's aqua en dance fitness en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Monique's aqua en dance fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monique's aqua en dance fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Monique’s aqua en dance fitness

Bezoekers bekeken ook