Bras Dansschool

Bras Dansschool is een Dansschool gelegen aan Langevieleweg 59 in Middelburg.

Meer informatie over Bras Dansschool in Middelburg

Bras Dansschool is een Dansschool gelegen in Middelburg op Langevieleweg 59.

Kom erachter wat Bras Dansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Bras Dansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij Bras Dansschool op de juiste plek. Bij Bras Dansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Bras Dansschool in Middelburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Langevieleweg 59 in Middelburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelburg of niet, iedereen is welkom bij Bras Dansschool. Je kan Bras Dansschool telefonisch bereiken op: 31 118 638 345 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolbras.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Bras Dansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bras Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bras Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Bras Dansschool

Bezoekers bekeken ook