Dansschool Backstage

Dansschool Backstage is een Dansschool gelegen aan Hoppenbrouwers 15 in Valkenswaard.

Meer informatie over Dansschool Backstage in Valkenswaard

Dansschool Backstage is een Dansschool gelegen in Valkenswaard op Hoppenbrouwers 15.

Kom erachter wat Dansschool Backstage voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Backstage om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Valkenswaard? Dan ben je bij Dansschool Backstage op de juiste plek. Bij Dansschool Backstage kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Backstage in Valkenswaard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoppenbrouwers 15 in Valkenswaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Valkenswaard of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Backstage. Je kan Dansschool Backstage telefonisch bereiken op: 31 6 30843572 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansschoolbackstage.nl/contact

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Backstage en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Backstage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Backstage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Backstage

Bezoekers bekeken ook