CJV Vlaardingen

CJV Vlaardingen is een Dansschool gelegen aan Reigerlaan 47 in Vlaardingen.

Meer informatie over CJV Vlaardingen in Vlaardingen

CJV Vlaardingen is een Dansschool gelegen in Vlaardingen op Reigerlaan 47.

Kom erachter wat CJV Vlaardingen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek CJV Vlaardingen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Vlaardingen? Dan ben je bij CJV Vlaardingen op de juiste plek. Bij CJV Vlaardingen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

CJV Vlaardingen in Vlaardingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Reigerlaan 47 in Vlaardingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlaardingen of niet, iedereen is welkom bij CJV Vlaardingen. Je kan CJV Vlaardingen telefonisch bereiken op: 31 10 435 1721 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://cjvvlaardingen.nl/activiteiten/dans/dancekids/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar CJV Vlaardingen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij CJV Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CJV Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. CJV Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook