Thirty Dancing

Thirty Dancing is een Dansschool gelegen aan Markt 32 in Uden.

Meer informatie over Thirty Dancing in Uden

Thirty Dancing is een Dansschool gelegen in Uden op Markt 32.

Kom erachter wat Thirty Dancing voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Thirty Dancing om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Uden? Dan ben je bij Thirty Dancing op de juiste plek. Bij Thirty Dancing kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Thirty Dancing in Uden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Markt 32 in Uden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Uden of niet, iedereen is welkom bij Thirty Dancing. Je kan Thirty Dancing telefonisch bereiken op: 31 24 737 0009 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Thirty Dancing en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Thirty Dancing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thirty Dancing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Thirty Dancing

Bezoekers bekeken ook