Dance 2.0

Dance 2.0 is een Dansschool gelegen aan Sint Janshovenstraat 1a in Utrecht.

Meer informatie over Dance 2.0 in Utrecht

Dance 2.0 is een Dansschool gelegen in Utrecht op Sint Janshovenstraat 1a.

Kom erachter wat Dance 2.0 voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance 2.0 om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Dance 2.0 op de juiste plek. Bij Dance 2.0 kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance 2.0 in Utrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sint Janshovenstraat 1a in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Dance 2.0. Je kan Dance 2.0 telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dance20.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance 2.0 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance 2.0? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance 2.0 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance 2.0

Bezoekers bekeken ook