OPENINGSDANS utrecht

OPENINGSDANS utrecht is een Dansschool gelegen aan Ambachtsweg 33A in Utrecht.

Meer informatie over OPENINGSDANS utrecht in Utrecht

OPENINGSDANS utrecht is een Dansschool gelegen in Utrecht op Ambachtsweg 33A.

Kom erachter wat OPENINGSDANS utrecht voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek OPENINGSDANS utrecht om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij OPENINGSDANS utrecht op de juiste plek. Bij OPENINGSDANS utrecht kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

OPENINGSDANS utrecht in Utrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ambachtsweg 33A in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij OPENINGSDANS utrecht. Je kan OPENINGSDANS utrecht telefonisch bereiken op: 31 6 53678361 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.openingsdans.eu/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar OPENINGSDANS utrecht en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij OPENINGSDANS utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OPENINGSDANS utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. OPENINGSDANS utrecht

Bezoekers bekeken ook