Dance Centre Faya!

Dance Centre Faya! is een Dansschool gelegen aan De Opslach 5 in Heerenveen.

Meer informatie over Dance Centre Faya! in Heerenveen

Dance Centre Faya! is een Dansschool gelegen in Heerenveen op De Opslach 5.

Kom erachter wat Dance Centre Faya! voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Centre Faya! om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij Dance Centre Faya! op de juiste plek. Bij Dance Centre Faya! kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Centre Faya! in Heerenveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Opslach 5 in Heerenveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerenveen of niet, iedereen is welkom bij Dance Centre Faya!. Je kan Dance Centre Faya! telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://faya-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Centre Faya! en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Centre Faya!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Centre Faya! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Centre Faya!

Bezoekers bekeken ook