Danscentrum De Bruijn-Bonel

Danscentrum De Bruijn-Bonel is een Dansschool gelegen aan 1744 in Sint Maarten.

Meer informatie over Danscentrum De Bruijn-Bonel in Sint Maarten

Danscentrum De Bruijn-Bonel is een Dansschool gelegen in Sint Maarten op 1744.

Kom erachter wat Danscentrum De Bruijn-Bonel voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum De Bruijn-Bonel om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Sint Maarten? Dan ben je bij Danscentrum De Bruijn-Bonel op de juiste plek. Bij Danscentrum De Bruijn-Bonel kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum De Bruijn-Bonel in Sint Maarten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan 1744 in Sint Maarten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint Maarten of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum De Bruijn-Bonel. Je kan Danscentrum De Bruijn-Bonel telefonisch bereiken op: 31 72 520 1515 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.debruijn-bonel.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum De Bruijn-Bonel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum De Bruijn-Bonel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum De Bruijn-Bonel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum De Bruijn-Bonel

Bezoekers bekeken ook