DanceMatic

DanceMatic is een Dansschool gelegen aan Kometensingel 189 in Amsterdam.

Meer informatie over DanceMatic in Amsterdam

DanceMatic is een Dansschool gelegen in Amsterdam op Kometensingel 189.

Kom erachter wat DanceMatic voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DanceMatic om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij DanceMatic op de juiste plek. Bij DanceMatic kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DanceMatic in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kometensingel 189 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij DanceMatic. Je kan DanceMatic telefonisch bereiken op: 31 6 41423865 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancematic.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DanceMatic en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DanceMatic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DanceMatic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DanceMatic

Bezoekers bekeken ook