Afrikaans Dansen

Afrikaans Dansen is een Dansschool gelegen aan Ramelestraat 6M in Deventer.

Meer informatie over Afrikaans Dansen in Deventer

Afrikaans Dansen is een Dansschool gelegen in Deventer op Ramelestraat 6M.

Kom erachter wat Afrikaans Dansen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Afrikaans Dansen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Afrikaans Dansen op de juiste plek. Bij Afrikaans Dansen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Afrikaans Dansen in Deventer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ramelestraat 6M in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Afrikaans Dansen. Je kan Afrikaans Dansen telefonisch bereiken op: 31 13 905 6238 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.afrikaansdansen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Afrikaans Dansen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Afrikaans Dansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afrikaans Dansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Afrikaans Dansen

Bezoekers bekeken ook